ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – Christianity Art
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες από 59€
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
210 3210840

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

H Christianity Art αποτελεί μία κάθετη μονάδα παραγωγής θρησκευτικών εικόνων και όχι μόνο, που με φροντίδα υλοποιεί τμηματικά τα παραγόμενα μέρη και τέλος τα συνθέτει σ' ένα προϊόν, ελεγμένο και απόλυτα εγγυημένο, αφού αποτελεί ένα ενιαίο σύνολο που έχει παραχθεί εξ’ ολοκλήρου στις εγκαταστάσεις της. Στα πλαίσια αυτής της ολοκληρωμένης παροχής υπηρεσιών, η Christianity Art έχει φροντίσει για την πιστοποίηση των προϊόντων της, την καλαίσθητη και tailor made συσκευασία τους και για την έγκαιρη και ασφαλή αποστολή τους.Συσκευασία

Η κάθε εικόνα μας, από τη μικρότερη έως τη μεγαλύτερη, συσκευάζεται στο κουτί που έχει παραγγελθεί ειδικά γι’ αυτήν και εφαρμόζει τέλεια στο μέγεθός της. Τα πολυτελή κουτιά που περιβάλουν την εικόνα, συμπληρώνουν την παρουσία της, μετατρέποντάς την σ' ένα αξιόλογο δώρο, τόσο ως προς το περιεχόμενο, όσο και την παρουσίασή του.


Αποστολή

Η Christianity Art έχει πελάτες σε όλο τον κόσμο και πέραν της εγχώριας αγοράς, εξάγοντας τα δημιουργήματά της εδώ και δεκαετίες με ασφάλεια και συνέπεια. Για το σκοπό αυτό, τα προϊόντα της συσκευάζονται ανάλογα, ώστε να παραληφθούν ακέραια από τους ιδιοκτήτες τους, στο επιθυμητό χρονικό διάστημα.


Πιστοποιήσεις

Η μακρόχρονη πορεία της Christianity Art στην παραγωγή και διάθεση βυζαντινών εικόνων, την έχει καταστήσει brand name στην παγκόσμια αγορά εικόνων. Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντα από τη σφραγίδα της εταιρίας, που αποτελεί εχέγγυο για την υψηλή ποιότητα κάθε έργου.

Προσθήκη σχολίων για την παραγγελία
Προσθήκη Κωδικού Έκπτωσης

Προσθέστε συσκευασία δώρου

Αναζήτηση