ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ – Christianity Art
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες από 59€
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
210 3210840

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η Christianity Art ξεκίνησε την πορεία της στο χώρο της παραγωγής αντίγραφων βυζαντινών εικόνων πριν από περισσότερο από σαράντα χρόνια, με σεβασμό στον άνθρωπο που το επιλέγει ως αντικείμενο θρησκευτικής λατρείας ή/και διακοσμητικό, έργο τέχνης. Από τα πρώτα χρόνια της επιχειρηματικής της δράσης, η εταιρία διείδε τη σπουδαιότητα της θρησκευτικής πίστης και τη συμβολή της στην υψηλή ποιότητα του προϊόντος και φρόντισε για την ένταξη στη δημιουργική της ομάδα ανθρώπων που είχαν γνώσεις και εμπειρία στον τομέα της αγιογραφίας.

 

Τα προϊόντα μας, εκτός από άρτια τεχνικά, τηρούν πιστά τους "κανόνες" της δημιουργίας εικόνων, σύμφωνα με τη βυζαντινή-χριστιανική παράδοση. Η αγιοκατάταξη, η παρουσίαση του Χριστού και της οικογένειάς Του στη γη, οι Απόστολοι, οι Μάρτυρες, στις εικόνες μας παρουσιάζονται βάσει της φιλοσοφίας με την οποία σχεδιάστηκαν από τα βυζαντινά χρόνια, ώστε να είναι εκτός από αισθητικά όμορφες και ορθές.

 

Οι πελάτες μας, διασκορπισμένοι σε όλο τον πλανήτη, στην Αμερική, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Ασία, την Αυστραλία, τη Ρωσία και σε όλα τα μεγάλα θρησκευτικά κέντρα, έχουν στην κατοχή τους χειροποίητες αγιογραφίες, ιστορικής και θρησκευτικής πιστότητας, υψηλής ποιότητας και τεχνικής τελειότητας. Η δημιουργία θρησκευτικών εικόνων αποτελεί ιεροτελεστία, που τελείται καθημερινά στα εργαστήριά μας από επώνυμους αγιογράφους και περίφημους τεχνίτες, από την παραγγελία έως την παράδοση, παράγοντας έργα θρησκευτικής τέχνης.

 

Μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορείτε και εσείς από το σπίτι σας όπου και αν αυτό βρίσκεται να παραλάβετε το έργο τέχνης ή αντικείμενο λατρείας με όλα τα πιστοποιητικά τους γνωρίζοντας ότι έχετε κάνει μια σωστή και ποιοτική αγορά για την αξία των χρημάτων σας.

 

Το 1975 ξεκινά το ταξίδι της στον κόσμο της τέχνης, μέσα από τη δημιουργία θρησκευτικών εικόνων, ιστορικής και θρησκευτικής πιστότητας, άρτιας τεχνικής και υψηλής αισθητικής.

 

Συνεργάζεται με σπουδαίους αγιογράφους, που με σπουδή και τεχνική κατάρτιση του αντικειμένου, δημιουργούν στον καμβά αντίγραφα βυζαντινών εικόνων, εμπλουτισμένα με τη δημιουργική τους φαντασία.

 

Σκηνές από τη ζωή του Χριστού, εικόνες του Ιησού με την Παναγία, αγιογραφίες, εικόνες από τα δρώμενα του Ευαγγελίου, γίνονται θρησκευτικές εικόνες, αντικείμενα λατρείας αλλά και υψηλής τέχνης, στα χέρια εκατομμυρίων ανθρώπων στα πέρατα της γης. 

 

Με βασικά υλικά τον καμβά, το ξύλο και το ασήμι, συνδυάζουμε τις δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας, τη γνώση της θρησκευτικής παράδοσης, την τεχνική της αγιογραφίας και το μεράκι της δημιουργίας ανάγοντας την κάθε εικόνα, από την πιο μικρή σε διάσταση έως την πιο απαιτητική σε χρήση υλικών και μέγεθος, σε έργο τέχνης. 

 

Αυτά τα μικρά και μεγάλα έργα τέχνης - εικόνες, ευαγγέλια, εγκόλπια, εκκλησιαστικά είδη – έχουν σηματοδοτήσει την επιτυχημένη πορεία της εταιρίας εδώ και τέσσερις δεκαετίες, συγκαταλέγοντας την ανάμεσα στα μεγαλύτερα εργαστήρια μουσειακών αντιγράφων διεθνώς.

Προσθήκη σχολίων για την παραγγελία
Προσθήκη Κωδικού Έκπτωσης

Προσθέστε συσκευασία δώρου

Αναζήτηση