ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – Christianity Art
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες από 59€
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
210 3210840

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 

Στο εργαστήριο, το οποίο στεγάζεται σε ένα βιοκλιματικό κτίριο στην Αθήνα με θέα την Ακρόπολη, συνυπάρχουν όλες οι τέχνες που συνθέτουν τη δημιουργία των εικόνων. Από την εμπνευσμένη στιγμή του Αγιογράφου – σχεδιαστικό τμήμα – που παραδίδει το δημιούργημά του βασισμένο στο αυθεντικό πρωτότυπο ή στις γνώσεις του για την ορθή αναπαράσταση των μορφών, η εικόνα ξεκινά τη διαδρομή της.

Στο ξυλουργικό εργαστήριο, τα ξύλα κόβονται σε ποικιλία μεγεθών και σχημάτων και βάφονται, έτοιμα να παραδοθούν για το επόμενο στάδιο υλοποίησής τους στο τμήμα μεταξοτυπίας. Εκεί διαμορφώνεται στο χέρι η μακέτα, προστίθενται τα ποικίλα ζωγραφισμένα φύλλα, όπου ακουμπισμένα το ένα πάνω στο άλλο συνθέτουν την ολοκληρωμένη εικόνα και βγαίνει το τελικό φιλμ.Η παραγόμενη εικόνα, με ιστορική και θρησκευτική πιστότητα, προωθείται στο επόμενο στάδιο του εργαστηρίου, αυτό της αργυροχρυσοχοΐας, όπου "φορά πουκάμισο" (πρόσθεση μεταλλικών επικαλύψεων) σκαλισμένο πάνω σε αρχικά καλούπια που έχουν σχεδιαστεί από ειδικούς τεχνίτες, ενώ πριν την προώθησή της στο τμήμα πωλήσεων, επικολλούνται ψηλής ποιότητας ευρωπαϊκά κρύσταλλα όπου και όταν χρειάζεται.

Οι εικόνες μας έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο από εμάς τους ίδιους αλλά και από τους χιλιάδες ανθρώπους που τις έχουν στην κατοχή τους. Το φινίρισμα των εικόνων με ειδικά βερνίκια και η άρτια τεχνική παλαίωσης έχουν αποδειχθεί ασπίδα προστασίας του ξύλου και των χρωμάτων από τον ήλιο και τη φθορά του χρόνου.

Η πρώτη θέση στην παγκόσμια αγορά στηρίζεται στο πρωτοπόρο πνεύμα των δημιουργών της, στην εμπνευσμένη δημιουργία των έμπειρων συνεργατών της και στην οργανωμένη κάθετη μονάδα παραγωγής της, όπου συγκεντρωμένα και χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα και την πιστότητα, παράγουν και διαθέτουν μοναδικά, χειροποίητα, επώνυμα δημιουργήματα που δεν μπορούν να αντιγραφούν!


Εικόνες φιλοτεχνημένες με κριτήρια υψηλής ποιότητας

Το eShop Christianity Art αποτελεί την μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής εικόνων της ορθόδοξης πίστης, παγκοσμίως. Με εμπειρία σαράντα και πλέον ετών, γνώση της υψηλής τέχνης της αγιογραφίας, χρήση εξαιρετικών υλικών, επιλεγμένων με αυστηρά κριτήρια ποιότητας, χειροποίητη παραγωγική διαδικασία και με ευλαβική προσήλωση στην ιστορική και θρησκευτική πιστότητα των προσώπων και των σκηνών που απεικονίζει, εξασφαλίζει ένα τελικό αποτέλεσμα ανώτερης ποιότητας.

Προσθήκη σχολίων για την παραγγελία
Προσθήκη Κωδικού Έκπτωσης

Προσθέστε συσκευασία δώρου

Αναζήτηση