Γιατί οι κορυφαίοι Θρησκευτικοί και Πολιτικοί ηγέτες επιλέγουν πάντα τ – Christianity Art
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες από 59€
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
210 3210840

Γιατί οι κορυφαίοι Θρησκευτικοί και Πολιτικοί ηγέτες επιλέγουν πάντα τις μοναδικές εικόνες του Christianity Art;


Την ακατανίκητη πνευματική δύναμη που αποπνέουν οι εικόνες του 
Christianity Art αλλά και την αδιαμφισβήτητη καλλιτεχνική τους αξία που ενσωματώνει όλους τους διαχρονικούς κανόνες της Βυζαντινής Αγιογραφίας, αντιλαμβάνονται σε βάθος και "προσυπογράφουν" μεγάλοι θρησκευτικοί, πολιτικοί και πολιτειακοί ηγέτες στα τέσσερα σημεία του πλανήτη. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε το γεγονός ότι προβεβλημένοι Ηγέτες και επιφανείς Ιεράρχες της Χριστιανοσύνης εδώ και 40 και πλέον χρόνια "αγκαλιάζουν", αγαπούν και επιλέγουν τις εικόνες του Christianity Art, είτε για προσωπική τους χρήση στους εμβληματικούς τους χώρους, είτε ως δώρα για σημαντικούς φίλους στις επισκέψεις που ανταλλάσσουν.Τι είναι όμως αυτό που κάνει να ξεχωρίζουν τις Άγιες εικόνες της Ορθόδοξης Αγιογραφίας και Βυζαντινής Τέχνης που φιλοτεχνούν οι καταξιωμένοι αγιογράφοι του Christianity Art, και τις καθιστούν μοναδικές στον κόσμο και περιζήτητες από λαοπρόβλητους ηγέτες, θρησκευτικούς και πολιτικούς;

▪ Πρώτα απ' όλα η αυθεντικότητα: Οι Άγιες εικόνες του Christianity Art είναι αυθεντικές, πρωτότυπες, μοναδικές, βρίσκονται πολύ μακριά από αυτό που αποκαλούμε βιομηχανοποιημένη παραγωγή αγιογραφικών έργων καθώς διακρίνονται από σημαντική πνευματική αξία και απαράμιλλο συμβολισμό.

▪ Ο σεβασμός στους κανόνες της Βυζαντινής και Ορθόδοξης Αγιογραφίας αποτελεί επίσης ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό: Οι αγιογράφοι του Christianity Art διαθέτουν βαθιές γνώσεις, εξαιρετική τεχνοτροπία και υψηλό δείκτη υπεροχής σε επίπεδο πνευματικότητας αποτυπώνοντας κατά 100% τον συμβολισμό και τα θεόπνευστα ζητούμενα της Ορθόδοξης Πίστεως.

▪ Η καλλιτεχνική και συλλεκτική αξία: Οι εικόνες του Christianity Art, πέρα από λατρευτικά "σημεία αναφοράς" των πιστών, συνιστούν παράλληλα και σπουδαία αντικείμενα Τέχνης, που κοσμούν επάξια χώρους υψηλής αισθητικής και απαράμιλλου διάκοσμου.

 

Πρωτότυπες εικόνες στα χέρια μοναδικών Ανθρώπων της Ιστορίας

Μια υπέροχη εικόνα που έχουν κρατήσει στα χέρια τους, έχουν τοποθετήσει στα γραφεία τους ή έχουν δωρίσει σε επιφανείς φίλους τους, διάσημοι ηγέτες της Χριστιανοσύνης ή της διεθνούς Πολιτικής ζωής, είναι αυτή της Γεννήσεως του Χριστού: Ένα διαχρονικό αριστούργημα με βαριά ιστορία που αξίζει να δωρίσει κανείς σε αγαπημένους του, ως μια προσφορά ζωής μεταφέροντας την αγάπη και εκτίμησή του.

Ένα δώρο μοναδικό, ένα πολύτιμο αντίγραφο της πρωτότυπης εικόνας που δώρισε το Christianity Art στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων το 2000, στο πλαίσιο του λαμπρού εορτασμού του Ιωβηλαίου έτους, την ιστορική εορτή της Ορθοδοξίας για τα 2000 χρόνια από τη Γέννηση του Χριστού στη Βηθλεέμ. Την εικόνα της Γεννήσεως που κοσμoύσε τον Ιερό αυτό τόπο μέχρι και την αρχή του 2010, προσκύνησε ολόκληρη η Ανθρωπότητα, έχει φιλοτεχνήσει με τρόπο μοναδικό και με σεβασμό και την ποιότητα που απαιτεί το Πανάγιο αυτό σπήλαιο, αγιογράφος του Christianity Art.

Το δώρο έγινε αποδεκτό με μεγάλη τιμή από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων με τον μακαριστό Πατριάρχη Ιεροσολύμων και Πάσης Παλαιστίνης, Διόδωρο Α' να ζητεί την αναπαραγωγή της εικόνας προκειμένου να τη δωρίσει με τη σειρά του στους μεγάλους πολιτικούς και θρησκευτικούς ηγέτες της εποχής, που τίμησαν την ένδοξη γιορτή με την παρουσία τους: Ο Πάπας Ιωάννης ΙΙ, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Χριστόδουλος, όλοι οι ορθόδοξοι Πατριάρχες και Αρχιεπίσκοποι  της εποχής και πολιτικοί αρχηγοί πολλών κρατών, όπως ο τότε πρόεδρος της Ρωσίας Μπόρις Γέλτσιν, έλαβαν ως δώρο πιστό αριθμημένο αντίγραφο της εικόνας.

Πιο συγκεκριμένα όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, ο Πάπας Ιωάννης ΙΙ, έχει δεχθεί ένα πιστό αντίγραφο της εικόνας της Γεννήσεως, δημιουργία Christianity Art, από τον Μητροπολίτη Βόστρων Τιμόθεο ενώ του προσφέρθηκε επίσης ένα σετ εγκολπίων - και πάλι δημιουργία του Christianity Art - δια χειρός του Μακαριστού Πατριάρχη Ιεροσολύμων, ΔιόδωρουΑνάλογο σετ εγκολπίων είχε τη χαρά να παραλάβει ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος από τον Μακαριστό Πατριάρχη Ιεροσολύμων, Διόδωρο.

Μια σημαντική στιγμή για το Christianity Art ήταν όταν ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας, Θεόδωρος συνάντησε τον Πρόεδρο του Christianity Art,  στο πλαίσιο επίσκεψης του στην Αλεξάνδρεια, με τη συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από τη διαχρονική και μοναδική αξία των εικόνων αυτών.

Σε μια επισκεψή του στην Αθήνα, ο Μακαριστός Πατριάρχης Αλεξάνδρειας, Παρθένιος, πρόσφερε δώρο, μια εικόνα της Παναγίας Γλυκοφιλούσας, δημιουργία του Christianity Art, στον πρώην Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Κατά την ίδια επίσκεψη στην Αθήνα, ο Μακαριστός Πατριάρχης Αλεξάνδρειας, προσφέρει μία εικόνα-έργο τέχνης στον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος με τη σειρά του υπέκυψε στη γοητεία, πνευματική, αγιογραφική και συλλεκτική, των Άγιων εικόνων του Christianity Art.

Μια στιγμή - "σταθμός" για τη μεγαλύτερη εταιρεία παρασκευής εικόνων της Ορθοδοξίας στον κόσμο, ήταν όταν ο Πάπας Φραγκίσκος δέχεται δώρο του Christianity Art από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ', ο οποίος έκανε αντίστοιχη προσφορά και στον Οικουμενικό Πατριάρχη ΒαρθολομαίοΟ τελευταίος, σε μια ιστορική επίσκεψή του στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Ιερά Μονή Τοπλού, δέχθηκε ως δώρο εικόνα της Παναγίας, από τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Τοπλού, δημιουργίες επίσης του Christianity Art. Εκεί συναντήθηκε και με τον Πρόεδρο του Christianity Art.

Όσοι παραβρέθηκαν στον αγιασμό της τελετής εγκαινίων του καταστήματος - έκθεσης λιανικής του Christianity Art, θυμούνται με πόσο σεβασμό και αγιοσύνη ο γέροντας Εφραίμ της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου,  μίλησε για τις Άγιες εικόνες στον πρόεδρο του Christianity Art, παρόντος του Μητροπολίτη Δωδώνης, Χρυσόστομου.

 

 

Όταν ο Γκορμπατσόφ ασπάστηκε εικόνα του Christianity Art

Δεν είναι μόνο ο Μπόρις Γέλτσιν που έχει κρατήσει στα χέρια του και έχει επιστρέψει στην πατρίδα του με εικόνα του Christianity Art. Ένας ακόμη πιο σημαντικός ηγέτης της χώρας, ο μεταρρυθμιστής πρώην Πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, συνοδευόμενος από την γυναίκα του Ράϊσα, σε μια ιστορική επίσκεψή του στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 1993, δέχθηκε δώρο, μια χειροποίητη εικόνα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ από τον Πρόεδρο του Ιατρικού Αθηνών, ένα δώρο δημιουργίας του Christianity Art.

Εικόνες του Christianity Art έχουν επίσης στα παλάτια τους προβεβλημένοι πρίγκιπες και βασιλείς: Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ δέχθηκε ως δώρο την εικόνα του Πανάγιου Τάφου, δημιουργία του Christianity Art, κατά  την επίσκεψη του στα Ιεροσόλυμα, από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ', ενώ η Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας διαθέτει και εκείνη μοναδικά κομμάτια από τη συλλογή του Christianity Art. 

Προσθήκη σχολίων για την παραγγελία
Προσθήκη Κωδικού Έκπτωσης

Προσθέστε συσκευασία δώρου

Αναζήτηση