ΦΙΛΟΤΕΧΝΗΜΕΝΕΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ – Christianity Art
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες από 59€
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
210 3210840

ΦΙΛΟΤΕΧΝΗΜΕΝΕΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ

Φιλοτεχνημένες Βυζαντινές εικόνες, αληθινά έργα τέχνης, με έγκριση και ευλογία των μονών του Αγίου Όρους, Μετεώρων, Κρήτης και Ιερών προσκυνημάτων των Ιεροσολύμων.


Το eShop Christianity art σας προσφέρει εικόνες της ορθόδοξης πίστης που τηρούν όλες τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια που ορίζει η τέχνη της ορθόδοξης αγιογραφίας.

Οι σχολές αγιογραφίας που ακολουθεί, με δημιουργικότητα και πιστότητα, καθώς και η υψηλή ποιότητα παραγωγής και τελικού αποτελέσματος, έχουν οδηγήσει τις μεγαλύτερες μονές της Ορθοδοξίας, μονές του Αγίου Όρους, των Μετεώρων και της Κρήτης στην έγκριση των εικόνων αυτών, τόσο ως προς την τεχνοτροπία, όσο και ως προς την ιστορική και θρησκευτική πιστότητα. Η ιδιαίτερη αυτή τιμή των σπουδαίων μονών της ορθόδοξης πίστης προς τις εικόνες μας, αποτελεί μία ξεχωριστή ανταμοιβή των προσπαθειών μας για εικόνες ανώτερης ποιότητας και ένα ιδιαίτερο δώρο για όλους εσάς που τις επιλέγετε.Πιστοποιητικά

 

Εικόνες – έργα τέχνης από το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα εικόνων της Ορθοδοξίας

Το Christianity art δεν είναι ένα ακόμη ηλεκτρονικό κατάστημα εικόνων της Ορθοδοξίας που μεταπουλά εικόνες που βρίσκει σε διάφορες αγορές, χωρίς πιστοποιήσεις ποιότητας και εγκυρότητας. Το Christianity art προσφέρει προς πώληση και παράγει το ίδιο τις εικόνες που εμπορεύεται. Είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα που ανήκει στην εταιρία Εικονοτεχνική ΑΕ, τη μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής εικόνων της Ορθοδοξίας παγκοσμίως. Ακριβώς για αυτό μπορεί να εγγυάται την ανώτερη ποιότητα κάθε εικόνας που πουλά, καθώς και να δημιουργεί κάθε εικόνα που επιθυμούν οι πελάτες της.

 

Εικόνες φιλοτεχνημένες με κριτήρια υψηλής ποιότητας

Το eShop Christianity Art αποτελεί τμήμα της εταιρίας παραγωγής εικόνων Εικονοτεχνική ΑΕ, της μεγαλύτερης εταιρίας παραγωγής εικόνων της ορθόδοξης πίστης, παγκοσμίως. Η Εικονοτεχνική, με εμπειρία σαράντα και πλέον ετών, γνώση της υψηλής τέχνης της αγιογραφίας, χρήση εξαιρετικών υλικών, επιλεγμένων με αυστηρά κριτήρια ποιότητας, χειροποίητη παραγωγική διαδικασία και με ευλαβική προσήλωση στην ιστορική και θρησκευτική πιστότητα των προσώπων και των σκηνών που απεικονίζει, εξασφαλίζει ένα τελικό αποτέλεσμα ανώτερης ποιότητας.

Προσθήκη σχολίων για την παραγγελία
Προσθήκη Κωδικού Έκπτωσης

Προσθέστε συσκευασία δώρου

Αναζήτηση