Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ – Christianity Art
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες από 59€
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
210 3210840

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ

 

Ένα πρότυπο ίδρυμα που στεγάζει και φροντίζει ανθρώπους με νοητική υστέρηση ή σύνδρομο Down, το ίδρυμα «Μαρία Κόκκορη», αποκτά δύο νέες πτέρυγες με την πολύτιμη προσφορά της οικογένειας Μαρτίνου, αναβαθμίζοντας τη στέγαση, τη φροντίδα και την περίθαλψη ανθρώπων που χρήζουν ιδιαίτερης περιποίησης.

Το «Ίδρυμα Περίθαλψης Ατόμων με Νοητική Υστέρηση ή Σύνδρομο Down Μαρία Κόκκορη» αποτελεί σίγουρα μία από τις αρτιότερες δομές της χώρας ως προς την κάλυψη των αναγκών των ανθρώπων με νοητική υστέρηση και σύνδρομο Down, των ανθρώπων που αποτελούν μία τόσο ευαίσθητη κατηγορία πολιτών, που χρειάζονται συνεχή φροντίδα και παρακολούθηση, ώστε να εξυπηρετούνται οι ανάγκες τους και να διαβούν με αξιοπρέπεια. ανθρώπων που χρήζουν ιδιαίτερης περιποίησης.

Το Ίδρυμα εγκαινίασε πρόσφατα δύο νέες στέγες φροντίδας, τις «Στέγες Αθανάσιος Μαρτίνος 1+2», στις οποίες θα διαβιούν συνολικά 52 γυναίκες και άνδρες. Οι στέγες που βρίσκονται στην περιοχή Βαρνάβα, εξασφαλίζουν πλήρη ασφάλεια στους φιλοξενούμενούς τους, ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης με αξιοπρέπεια, με σύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό και με ανθρώπινο δυναμικό που υπόσχεται όχι μόνο την ασφάλεια των ανθρώπων που ζουν εκεί αλλά και την επανένταξή τους κοντά στην οικογένειά τους. «Δεν είναι λίγες οι φορές που ορισμένοι ένοικοι επιστρέφουν στα σπίτια τους και επανεντάσσονται ζώντας μαζί με τους δικούς τους ανθρώπους» δήλωσε η ψυχή του Ιδρύματος, ο αρχιμανδρίτης Νικόδημος Φαρμάκης, ο οποίος ήταν φανερά συγκινημένος την ημέρα τέλεσης των εγκαινίων από τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι με την έναρξη λειτουργίας των δύο αυτών νέων μονάδων, το Ίδρυμα θα αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στον τομέα του, ενώ τα όνειρα του π. Νικόδημου δε σταματούν εδώ. Ένα μεγάλο νέο έργο για παιδιά με αυτισμό, που θα περιλαμβάνει θέατρο, σχολείο, αίθουσες ψυχαγωγίας και απασχόλησης, κ.ά., αποτελεί ένα ακόμη όνειρο επέκτασης που αναμένεται να βρει ανταπόκριση από ανθρώπους όπως ο εφοπλισμός κ. Αθανάσιος Μαρτίνος, το όνομα του οποίου φέρουν οι δύο νέες στέγες. ανθρώπων που χρήζουν ιδιαίτερης περιποίησης.

Προσθήκη σχολίων για την παραγγελία
Προσθήκη Κωδικού Έκπτωσης

Προσθέστε συσκευασία δώρου

Αναζήτηση