50 ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ – Christianity Art
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες από 59€
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
210 3210840

50 ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ

Πενήντα (50) φωτογραφίες και χαλκογραφίες θα απαρτίζουν μία σπάνια έκθεση παρουσίασης του Αγίου Όρους. «Άθως και Λήμνος» παρουσιάζουν και παρουσιάζονται σε μία έκθεση που φανερώνει τη σχέση τους, μία σχέση που κρατά για χίλια χρόνια.

Η φωτοθήκη της Ιεράς Μονής Σιμωνόπετρας Αγίου Όρους και το ξενοδοχείο Varos Village Hotel & Residences, συνεργάζονται για να παρουσιάσουν στον πολυχώρο «Πολιτεία» του ξενοδοχείου στη Λήμνο, την έκθεση που έχει ήδη ταξιδέψει στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τις Βρυξέλλες, τη Μόσχα, το Βελιγράδι, τη Βηρυτό, τη Βενετία, κ.α.) και παρουσιάζει πρόσωπα και γεγονότα του Αγίου Όρους από την εποχή από τις αρχές του 20ου αι.. Οι φωτογραφίες προέρχονται κυρίως από γυάλινες πλάκες, από τα λεγόμενα «αρνητικά» που χαρακτηρίζουν την πρώιμη φάσης της τέχνης της φωτογραφίας.

Μέσα από την έκθεση τιμάται και η πολιτιστική διαδρομή της Λήμνου και η σχέση της με την κοινότητα του Άθω, προβάλλοντας μία σημαντική πτυχή της ιστορίας του νησιού. Η Έκθεση θα διαρκέσει έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2019.

Προσθήκη σχολίων για την παραγγελία
Προσθήκη Κωδικού Έκπτωσης

Προσθέστε συσκευασία δώρου

Αναζήτηση