Βράβευση του Αθανάσιου Μαρτίνου παρουσία του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου – Christianity Art
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες από 59€
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
210 3210840

Βράβευση του Αθανάσιου Μαρτίνου παρουσία του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου

Στις 30 Σεπτεμβρίου, η Επιτροπή Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων, με Πρόεδρο την κ. Χρυσάνθη Βαγενά, βράβευσε τον Αθανάσιο Μαρτίνο, έναν άνθρωπο που έχει αφιερωθεί στη φιλανθρωπική δράση, μέσα από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία του «Αιγέας», την οποία συνδιοικεί με τη σύζυγό του, Μαρίνα Μαρτίνου.

Η βράβευση του κυρίου Μαρτίνου για το σύνολο της προσφοράς του πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο. Στην ομιλία του ο κ. Παυλόπουλος ευχαρίστησε τους επικεφαλής της Επιτροπής Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων για τη σκέψη τους να θεσπίσουν αυτή την ετήσια βράβευση, ενώ δήλωσε συγκινημένος που του ανατέθηκε να παραδώσει σε έναν σύγχρονο Εθνικό Ευεργέτη, την τιμητική αυτή διάκριση. Η κυρία Βαγενά, ως εμπνευστής της ιδέας της βράβευσης, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και εξήρε το έργο του κ. Μαρτίνου και της συζύγου του, οι οποίοι μεταξύ εκατοντάδων ευεργετημάτων, φρόντισαν τη δημιουργία μίας πρότυπης παιδικής χαράς στους χώρους του Ζαππείου Μεγάρου. Στην ομιλία της η κ. Βαγενά αναφέρθηκε στον Ευαγγέλη Ζάππα και στην πολύτιμη διαθήκη του, την οποία με σεβασμό και δέος φροντίζουν να τηρούν. Σε συνέχεια του λόγου της κ. Προέδρου, ο κ. Σκιαδάς, ο τρίτος εκ των ομιλητών, αντιδήμαρχος Αθηναίων και συγγραφέας μίλησε για τη ζωή και το έργο του Ευαγγέλη Ζάππα.

Ο κ. Αθανάσιος Μαρτίνος, Διοικητής του Αγίου Όρους μεταξύ τόσων υπεύθυνων δραστηριοτήτων, σεμνός και ταπεινός, όπως συμβαίνει να είναι οι πραγματικοί σπουδαίοι, παρέλαβε συγκινημένος το βραβείο του και ευχαρίστησε για αυτή τη διάκριση. Η εκδήλωση, που είχε ως σκοπό να τιμήσει και να παραδειγματίσει με τις πράξεις ενός σύγχρονου Εθνικού Ευεργέτη, εμπνέοντας και άλλους για παρόμοιες πράξεις προσφοράς, έκλεισε μουσικά με ένα υπέροχο ημίωρο πρόγραμμα με την εξαιρετική Ευανθία Ρεμπούτσικα.

Προσθήκη σχολίων για την παραγγελία
Προσθήκη Κωδικού Έκπτωσης

Προσθέστε συσκευασία δώρου

Αναζήτηση