Εκστρατεία ενημέρωσης για το alzheimer από την αποστολή – Christianity Art
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες από 59€
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
210 3210840

Εκστρατεία ενημέρωσης για το alzheimer από την αποστολή

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Alzheimer, 21 Σεπτεμβρίου, το Καρέλλειο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε συνεργασία με την Εταιρεία ΜΕΓΑ προσφέρουν δωρεάν τεστ μνήμης και ενημερώνουν το κοινό με προγραμματισμένες ομιλίες.

Το «Καρέλλειο» οργανώνει δράσεις για την τρίτη ηλικία καθόλη τη διάρκεια του έτους, έχοντας εστιασμένο το ενδιαφέρον του στις νόσους που εμφανίζονται στην τρίτη ηλικία, στην πρόληψη και την πρώιμη αντιμετώπισή τους, καθώς και σε θέματα καθημερινότητας της ευαίσθητης αυτής ηλικιακά ομάδας.

Εν όψει της παγκόσμιας ημέρας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη νόσο Alzheimer, καλεί ανθρώπους από 60 ετών και άνω καθώς και τις οικογένειες ανθρώπων που εμφανίζουν σημάδια της νόσου αλλά και φροντιστές ατόμων με άνοια για να τους ενημερώσει σε θέματα που αφορούν στα συμπτώματα της νόσου, στην πρόληψη, στους τρόπους που αντιμετωπίζεται σήμερα καθώς και σε θέματα συμβουλευτικής κυρίως για τους ανθρώπους που φροντίζουν αυτούς που νοσούν, για τους φροντιστές. Στα πλαίσια της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη νόσο, θα δοθούν δωρεάν τεστ μνήμης, τα οποία στη συνέχεια θα αξιολογηθούν από ειδικούς.

Το πρόγραμμα των δράσεων ξεκινά σήμερα Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στην περιοχή Ζωγράφου και κάθε μέρα σε διαφορετική περιοχή έως και την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου.

Προσθήκη σχολίων για την παραγγελία
Προσθήκη Κωδικού Έκπτωσης

Προσθέστε συσκευασία δώρου

Αναζήτηση