Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ στηρίζει νέους επιχειρηματίες – Christianity Art
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες από 59€
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
210 3210840

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ στηρίζει νέους επιχειρηματίες

Για 5η συνεχή χρονιά, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και το Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος -ΚΕΜΕΛ υλοποιούν το «Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρήσεων και Συνεταιρισμών» που εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα Give for Greece VI. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στελέχη του Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ, του ΚΕΜΕΛ αλλά και του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Christian Charities -IOCC θα καθοδηγήσουν επιχειρηματικά (mentoring) 11 νέες επιχειρήσεις, ενώ η ΑΠΟΣΤΟΛΗ θα δωρίσει και επαγγελματικό εξοπλισμό σε συνολικά 25 επιχειρήσεις.

Για την έναρξη του προγράμματος διοργανώθηκε σχετική ημερίδα στην οποία οι εθελοντές από το ΚΕΜΕΛ ανέλυσαν διεξοδικά τους τρόπους με τους οποίους θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη των νέων αυτών επιχειρήσεων. Στην ημερίδα οι νέες επιχειρήσεις που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα παρουσίασαν το αντικείμενο της εργασίας τους, τα όποια προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τους τομείς στους οποίους θα χρειαστούν καθοδήγηση και «διαφώτιση». Κάθε μέντορας θα αναλάβει μόνο μία επιχείρηση για πέντε συνεχείς μήνες και θα βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων που έχουν τεθεί, δίνοντας λύσεις, με στόχο την ανάπτυξη.

Στη διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος, από το 2014 έως σήμερα, η ΑΠΟΣΤΟΛΗ, σε συνεργασία με τον Οργανισμό IOCC και τους εθελοντές του ΚΕΜΕΛ, έχουν ενισχύσει 84 επιχειρήσεις και συνεταιρισμούς προσφέροντας εξοπλισμό 1.302.517ευρώ.

Προσθήκη σχολίων για την παραγγελία
Προσθήκη Κωδικού Έκπτωσης

Προσθέστε συσκευασία δώρου

Αναζήτηση