Η ΕΛΠΙΔΑ ΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ – Christianity Art
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες από 59€
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
210 3210840

Η ΕΛΠΙΔΑ ΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ

Τις ημέρες των γιορτών μία οικογένεια στο Μάτι που δοκιμάστηκε από τη φονική πυρκαγιά του Ιουλίου, ξεκίνησε και πάλι να ονειρεύεται επιστρέφοντας στο φτιαγμένο από την αρχή σπίτι της.

 

Η οικογένεια Δουκουλάκη επέστρεψε στο σπίτι της που είχε καταστραφεί ολοσχερώς από την πυρκαγιά, φύτεψε και πάλι νέα δέντρα στον κήπο της και με τη συμβολή της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, κατάφερε να θέσει τα θεμέλια της νέας της ζωής, της νέας αρχής.

 

Οι άνθρωποι του φιλανθρωπικού οργανισμού «Αποστολή» μαζί με τους συνεργάτες τους από τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό International Orthodox Christian Charities – I.O.C.C. – ένιωσαν ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση για αυτό το νέο ξεκίνημα, διότι συνέβαλαν και εκείνοι με τα διαμορφωμένα ειδικά προγράμματα παροχής ειδών πρώτης ανάγκης και διαβίωσης προς τους πληγέντες.

 

Η I.O.C.C. και η «Αποστολή» συνεργάζονται εδώ και επτά χρόνια για την παροχή βοήθειας σε αυτούς που έχουν ανάγκη, ενώ για τις οικογένειες που επλήγησαν από την πυρκαγιά στο Μάτι, ο Διεθνής Οργανισμός πρωτοστάτησε με την τεχνογνωσία και τις δυνατότητές του, επιφέροντας ουσιαστικό και μετρήσιμο αποτέλεσμα.

 

Στο αποτέλεσμα αυτό συνέβαλαν και συνεχίζουν να συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις, ο οργανισμός Leadership 100, η Παγκρητική Ένωση Αμερικής και Έλληνες που ζουν στις Η.Π.Α. και δε σταματούν να προσφέρουν στους συνανθρώπους τους στην πατρίδα.

Προσθήκη σχολίων για την παραγγελία
Προσθήκη Κωδικού Έκπτωσης

Προσθέστε συσκευασία δώρου

Αναζήτηση