ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΕΙΟ, ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – Christianity Art
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες από 59€
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
210 3210840

ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΕΙΟ, ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

Στο Μοσχάτο ένα δεύτερο σπίτι περιμένει τα παιδιά όταν σχολάσουν. Ένα σπίτι που τους παρέχει σίτιση με ισορροπημένα γεύματα για τη νοητική και σωματική τους ανάπτυξη, ησυχία και ζεστασιά για να διαβάσουν απρόσκοπτα, φύλαξη, μαθήματα διαφόρων κατευθύνσεων.

 

Ένα ιδανικό περιβάλλον που έχει δημιουργήσει η «Αποστολή», η ΜΚΟ της Εκκλησίας της Ελλάδας, που έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στα παιδιά, σε συνέχεια της αγάπης που μοίραζε ο Χριστός σε αυτά. Το «Δημήτρειο» άνοιξε τις πόρτες του τον Οκτώβριο του 2013, ως Κέντρο Φροντίδας και Αγωγής Παιδιού, στο Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου.

 

Σκοπός του είναι η εκπαίδευση και η ασφάλεια αυτών των παιδιών, που έως σήμερα είναι 60 στον αριθμό, ηλικίας από 6 έως 12 ετών (παιδιά δημοτικού σχολείου). Εκτός από την εκπαιδευτική υποστήριξη των παιδιών, το «Δημήτρειο» φροντίζει τον εμπλουτισμό των ικανοτήτων και δεξιοτήτων τους, προσφέροντάς τους εκτός από ψυχαγωγία, δημιουργικές δραστηριότητες όπως ρυθμική γυμναστική, παραδοσιακούς χορούς, μαθήματα μουσικής, κηπουρικής, αγιογραφίας, μικροϋφαντικής, θεατρικό παιχνίδι.

 

Η υπεύθυνη του κέντρου, κ. Δώρα Βλάχου και το εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους για να μπορούν όλα τα παιδιά να νιώθουν στο «Δημήτρειο» σαν στο σπίτι τους. Και το πετυχαίνουν!

 

Φωτογραφία από YANNIS KONTOS

 

Προσθήκη σχολίων για την παραγγελία
Προσθήκη Κωδικού Έκπτωσης

Προσθέστε συσκευασία δώρου

Αναζήτηση