ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΕΠΙ ΕΠΤΑ ΣΥΝ – Christianity Art
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες από 59€
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
210 3210840

ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΕΠΙ ΕΠΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ

 

Η φιλανθρωπική οργάνωση της Εκκλησίας της Ελλάδας «Αποστολή» σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών προσφέρουν ιατρικές επισκέψεις σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, επιλύοντας το πρόβλημα της προσβασιμότητας στην υγεία ανθρώπων της τρίτης ηλικίας, παιδιών και γενικότερα ατόμων που αδυνατούν να μετακινηθούν ή είναι ανασφάλιστοι και οικονομικά αδύναμοι. Έως σήμερα, στα επτά χρόνια λειτουργίας του προγράμματος, έχουν πραγματοποιηθεί περίπου 70 χιλιάδες ιατρικές επισκέψεις, από γιατρούς 23 διαφορετικών ειδικοτήτων.

 

Οι γιατροί, 69 εθελοντές, 200 εργαστηριακοί και κλινικοί γιατροί, σε συνεργασία με ιδιωτικά εργαστήρια, προσφέρουν διάγνωση, πρόληψη, αντιμετώπιση σε 100 περίπου ασθενείς (ενήλικες και παιδιά) καθημερινά, χορηγούν 300 με 400 φάρμακα, στηρίζοντας την πρωτοβάθμια παροχή υγείας.

 

Επιπλέον, το πρόγραμμα στηρίζει δομές φιλοξενίας προσφύγων, κοινωνικά ιατρεία και φαρμακεία σε 22 Δήμους πανελλαδικά, 33 ενορίες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και 26 Μητροπόλεις. Ένα έργο ουσιαστικής προσφοράς για το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου, την υγεία του, με τη συνένωση των δυνάμεων ανθρώπων και οργανισμών.

 

Φωτογραφία από Yannis_Kontos

Προσθήκη σχολίων για την παραγγελία
Προσθήκη Κωδικού Έκπτωσης

Προσθέστε συσκευασία δώρου

Αναζήτηση