Άνοιγμα Ειδικού Λογαριασμού για τους πληγέντες αστέγους – Christianity Art
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες από 59€
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
210 3210840

Άνοιγμα Ειδικού Λογαριασμού για τους πληγέντες αστέγους και από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών

 

 

Η Αρχιεπισκοπή Αθηνών με τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Αποστολή» σε συνεργασία με την Attica Bank, άνοιξα ειδικό λογαριασμό προκειμένου να ενισχύσουν το υπάρχον πρόγραμμα «Αποστολή για τους άστεγους», που προσφέρει καθημερινά συσσίτια σε εκατοντάδες ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

 

Οι επικεφαλής της Attica Bank -ο πρόεδρος Κώστας Μητρόπουλος και ο Διευθύνων Σύμβουλος Θεόδωρος Πανταλάκης -συναντήθηκαν με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο και τον επικεφαλής της «Αποστολής», κ. Κωστή Δήμτσα προκειμένου να επισφραγίσουν τη συμφωνία τους και την ομοψυχία τους προς την κατεύθυνση της παροχής βοήθειας σε αυτούς που πλήττονται περισσότερο από τον κορωνοϊό, τους ανθρώπους που δεν μπορούν να εξεύρουν πλέον τους πόρους για να επιβιώσουν. Σε κοινή τους ανακοίνωση επεσήμαναν την αποτελεσματικότητα της απόφασης με τον κωδικό «Μένουμε Σπίτι», αλλά και τις σημαντικές οικονομικές επιπτώσεις εξαιτίας της. Χιλιάδες άνεργοι, χιλιάδες νοικοκυριά με μειωμένο εισόδημα και χιλιάδες φτωχοί άνθρωποι με δυσκολία εύρεσης τροφής.

 

Τον Ειδικό Λογαριασμό έχουν πρώτοι ενισχύσει τα στελέχη της Τράπεζας και καλούν όλους όσοι μπορούν να τον εμπλουτίσουν προκειμένου να ενδυναμωθεί το πρόγραμμα παροχής συσσιτίων. Η Εκκλησία της Ελλάδος νιώθει ευγνωμοσύνη για τη στήριξη που η Τράπεζα παρέχει στο έργο της «Αποστολής» και προτρέπει και άλλα τραπεζικά ιδρύματα να κινηθούν προς την ίδια αυτή κατεύθυνση της αγάπης και της αλληλεγγύης.
Προσθήκη σχολίων για την παραγγελία
Προσθήκη Κωδικού Έκπτωσης

Προσθέστε συσκευασία δώρου

Αναζήτηση