Ταμείο Ανακούφισης των πληγέντων από Κορωνοϊό από την Αρχιεπισκοπή Αμε – Christianity Art
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες από 59€
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
210 3210840

Ταμείο Ανακούφισης των πληγέντων από Κορωνοϊό από την Αρχιεπισκοπή Αμερικής

 

Η πανδημία του COVID-19 άφησε ηχηρά αποτυπώματα στις ζωές μας, αλλάζοντας με τρόπο πρωτόγνωρο σχεδόν όλα όσα γνωρίζαμε έως σήμερα. Οι επιπτώσεις της πανδημίας θα αποτιμηθούν όταν αυτή υποχωρήσει. Ωστόσο σχεδόν όλοι οι οικονομικοί αναλυτές υπολογίζουν ότι η οικονομική ύφεση που θα επακολουθήσει ενδεχομένως να μην έχει προηγούμενο.

Για τη συνδρομή των ανθρώπων που έχουν ήδη πληγεί από την πανδημία στις ΗΠΑ, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος ίδρυσε ειδικό ταμείο και κάλεσε τους πιστούς να βοηθήσουν ο καθένας όσο και όπως μπορεί προκειμένου να βοηθήσουν όλοι μαζί αυτούς που έχουν περισσότερο ανάγκη. Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος σε σχετική ανακοίνωση του με μαγνητοσκοπημένο μήνυμα στο twitter και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τόνισε τις δραματικές διαστάσεις της πανδημίας για πολλούς ανθρώπους που έχασαν τους αγαπημένους τους, μέλη της οικογένειάς τους και φίλους, τις εργασίες τους και τελικώς και την ελπίδα τους. Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής έκανε έκκληση για βοήθεια, ενώ εξήγγειλε την εφάπαξ καταβολή βοηθήματος 2.500 δολαρίων για την ανακούφιση επιτακτικών αναγκών, όπως την εξόφληση ενοικίου σπιτιού, την κάλυψη διατροφικών αναγκών και άλλα.

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν βοήθεια μέσω του ειδικού ταμείου μπορούν να επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση www.goarch.org/covid19/donate, ενώ όσοι έχουν ανάγκη να βοηθηθούν από το ταμείο αρωγής της Αρχιεπισκοπής Αμερικής θα πρέπει να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.goarch.org/covid19relief.

Προσθήκη σχολίων για την παραγγελία
Προσθήκη Κωδικού Έκπτωσης

Προσθέστε συσκευασία δώρου

Αναζήτηση