Δωρεά Υγειονομικό υλικό 1 εκ. δολαρίων από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» τον IOCC και – Christianity Art
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες από 59€
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
210 3210840

Δωρεά Υγειονομικό υλικό 1 εκ. δολαρίων από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» τον IOCC και την ΑΧΕΠΑ

Ένα κοντέινερ βάρους 8 τόνων, αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων με υγειονομικό υλικό για τις επιτακτικές ανάγκες του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» προσέφερε η μη κερδοσκοπική εταιρεία «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε συνεργασία με τον ανθρωπιστικό οργανισμό International Orthodox Christian Charities (IOCC) και με τη χρηματοδότηση της ελληνοαμερικανικής οργάνωσης ΑΧΕΠΑ.

 

Το υγειονομικό υλικό αναμένεται να καλύψει τις ανάγκες του μεγάλου πανεπιστημιακού νοσοκομείου, ενώ ανάλογες ενέργειες έχουν γίνει και στο παρελθόν -από το 2012 έως σήμερα -από τους ίδιους οργανισμούς προς όλες τις υγειονομικές περιφέρειες της Ελλάδας. Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ιδρύθηκε το 2010 και από το 2012 ξεκίνησε να συνεργάζεται με τον IOCC, ως έμπρακτη απάντηση στην οικονομική κρίση στην Ελλάδα, με την κινητοποίηση των Ελλήνων της Ομογένειας της Αμερικής. Η συνολική βοήθεια που έχει έως σήμερα προσφερθεί αριθμεί 39 κοντέινερ 12 μέτρων, αξίας 45 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

Εκτός από την παροχή υγειονομικού υλικού ο IOCC έχει προσφέρει επισιτιστική βοήθεια σε χιλιάδες οικογένειες, ενώ έχει στηρίξει μικρές επιχειρήσεις με συμβουλευτική, εκπαίδευση και απαραίτητο εξοπλισμό, ώστε να ορθοποδήσουν και να εξελιχθούν, βοηθώντας τες να αντιμετωπίσουν δυναμικά την κρίση. Αξιοσημείωτη είναι η προσφορά της IOCC στην προσφυγική κρίση αλλά και στις φωτιές που έπληξαν την Ανατολική Αττική με επίκεντρο το Μάτι, το καλοκαίρι του 2018.

Προσθήκη σχολίων για την παραγγελία
Προσθήκη Κωδικού Έκπτωσης

Προσθέστε συσκευασία δώρου

Αναζήτηση