Θρέψατε τους πεινώντες - Feed the Hungry – Christianity Art
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες από 59€
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
210 3210840

Θρέψατε τους πεινώντες - Feed the Hungry

 

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος και ο Μητροπολίτης πάσης Αμερικής και Καναδά της εν Αμερική Ορθοδόξου Εκκλησίας Τύχων, συναντήθηκαν στα πλαίσια της κοινής τους προσπάθειας για ενίσχυση της σχέσης τόσο των δύο Ιεραρχών όσο και των δύο Εκκλησιών (της Αρχιεπισκοπής Αμερικής και της Ορθοδόξου Εκκλησίας στην Αμερική).

 

Οι δύο εκκλησιαστικοί επικεφαλής, εμπνεόμενοι από το θεάρεστο έργο της Φιλοπτώχου Αδελφότητας «Feed the Hungry” και σε συνεργασία μαζί της, όρισαν την 31η Μαρτίου ως ημέρα κατά την οποία θα διανείμουν, οι ίδιοι προσωπικά, φαγητό σε όσους έχουν ανάγκη. Η Αδελφότης «Feed the Hungry» (Θρέψατε τους πεινώντες), από την ίδρυσή της το 1987 από τον Ευαγγελιστή Ιερέα οραματιστή Dr. Lester Sumrall (1913 – 1996), έχει προσφέρει τροφή και εφόδια 200 εκατομμυρίων δολαρίων σε πεινασμένους, πληγωμένους ανθρώπους, σε 92 κράτη σε όλο τον κόσμο.

 

Η Αδελφότητα ανταποκρίνεται αμέσως σε κάθε επείγουσα έκκληση, σε κάθε επισιτιστική κρίση, προσφέροντας ανακούφιση και παρέχοντας λύσεις, όπως στο τσουνάμι της Ιαπωνίας, τον σεισμό της Αϊτής, τους τυφώνες στην Οκλαχόμα, την κρίση στη Συρία. Με αυτή της τη συνεχή και αποτελεσματική δράση η Αδελφότης ταΐζει τους ανθρώπους που πεινούν, ενδυναμώνει την εκκλησία παγκοσμίως και μοιράζεται την ελπίδα που απορρέει από την πίστη στον Χριστό.

 

Η συμφωνία των δύο Ιεραρχών, του Ελπιδοφόρου και του Τύχωνα αποτελεί για την ορθόδοξη εκκλησία ένα χαρμόσυνο μήνυμα, αφού ανοίγει ένα ουσιαστικό πεδίο συνεργασίας μεταξύ των δύο Εκκλησιών.

Προσθήκη σχολίων για την παραγγελία
Προσθήκη Κωδικού Έκπτωσης

Προσθέστε συσκευασία δώρου

Αναζήτηση