Η «Αποστολή» ενισχύει με όλες της τις δυνάμεις τις επιχειρήσεις και το – Christianity Art
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες από 59€
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
210 3210840

Η «Αποστολή» ενισχύει με όλες της τις δυνάμεις τις επιχειρήσεις και τους συνεταιρισμούς

 

Η πανδημία του COVID-19 απειλεί τις ζωές μας ποικιλοτρόπως. Η υγεία μας τίθεται σε άμεσο κίνδυνο, η εργασία μας διαφοροποιείται ή διακυβεύεται, η κοινωνική μας ζωή δοκιμάζεται, η ψυχολογία μας κλονίζεται. Ωστόσο, η ακλόνητη πίστη των ανθρώπων της φιλανθρωπικής οργάνωσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ΑΠΟΣΤΟΛΗ, την ενισχύει με αισιόδοξη ματιά και την οπλίζει με δύναμη και θάρρος για να συνεχίζει να βοηθά αυτούς που έχουν περισσότερο ανάγκη.

 

Η «Αποστολή» σε συνεργασία με τον διεθνή ανθρωπιστικό οργανισμό International Orthodox Christian Charities IOCC, συνεχίζει δυναμικά για έκτη συνεχή φορά να προσφέρει επιχειρηματική καθοδήγηση, δωρεάν εξοπλισμό και υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και συνεταιρισμούς που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα. Η ενίσχυση 109 επιχειρήσεων μέσα από το κοινό πρόγραμμα της Αποστολής και του IOCC έχει δημιουργήσει ή διατηρήσει θέσεις εργασίας.

Κάθε ενδιαφερομένη επιχείρηση που πληροί τις προϋποθέσεις ένταξης στα προγράμματα της «Αποστολής», θα πρέπει να υποβάλλει την αίτηση συμμετοχής της στο πρόγραμμα ηλεκτρονικά. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 20η Μαΐου.

 

Link : Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρήσεων & Συνεταιρισμών

 

Προσθήκη σχολίων για την παραγγελία
Προσθήκη Κωδικού Έκπτωσης

Προσθέστε συσκευασία δώρου

Αναζήτηση