Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ – Christianity Art
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες από 59€
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
210 3210840

Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ

 

Η κιβωτός της αγάπης, μία Κιβωτός που χωρά τα παιδιά όλου του κόσμου, μια κιβωτός που τα προστατεύει και τα προετοιμάζει κατάλληλα για να βγουν στον έξω κόσμο, γίνεται φάρος ελπίδας και πηγή έμπνευσης για όλους εμάς που συνηθίζουμε να βρίσκουμε δυσκολία σε κάθε τι.

 

Η «Κιβωτός του Κόσμου» του Πατέρα Αντώνιου, δεν βλέπει εμπόδια πουθενά. Βρίσκει σπίτια, έπιπλα, βρίσκει εκπαιδευτές, γήπεδα, προπονητές, ρούχα, φαγητό, βιβλία και τετράδια. Η «Κιβωτός του Κόσμου» ταξιδεύει στην Αττική, στη Χίο, στην Ήπειρο, στη Μαγνησία. Φροντίζει παιδιά και μητέρες, ανθρώπους που χρειάζονται μία ζεστή αγκαλιά και τους εξασφαλίζει τις συνθήκες για να ανθίσουν, να δυναμώσουν, να εκπαιδευτούν, να ετοιμαστούν για το μεγάλο τους ταξίδι στην κοινωνία.

 

Η «Κιβωτός του κόσμου» έχει βραβευθεί από τα ίδια τα παιδιά. Ο Πατέρας Αντώνιος και η Παπαδιά του έχουν αγαπηθεί όσο κανείς. Η αναγνώριση του έργου τους έχει ξεπεράσει τα σύνορα του κόσμου τους. Αυτό που μένει είναι η αμέριστη αγάπη και συμπαράσταση μας. Αυτό που χρειάζεται είναι να τους θυμόμαστε διαρκώς. Να μην ξεχνάμε πόσο πολύ προσπαθούν για να διατηρήσουν όλα όσα με κόπο και αγάπη έχτισαν και να βρεθούμε δίπλα τους συνοδοιπόροι, όχι μόνο σήμερα, τις άγιες ημέρες του Πάσχα, αλλά πάντα.

https://www.kivotostoukosmou.org/el/ipostirikse-mas

 

Για όλους εμάς τους ανθρώπους του Christianity Art, η προσφορά προς τον άνθρωπο αποτελεί ύψιστο ηθικό χρέος. Η Κιβωτός του Κόσμου αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για χιλιάδες ακόμη που θέλουν και μπορούν να προσφέρουν. Ας δώσουμε όλοι ένα χέρι συμπαράστασης στα παιδιά και ας τους δείξουμε ότι ο Πατέρας Αντώνιος και οι άνθρωποι που στέκονται δίπλα του, μας δίνουν κουράγιο και έμπνευση για να προσφέρουμε και εμείς. Όλοι μας. Είναι βέβαιο ότι με αυτόν τον τρόπο θα πορευτούν και τα παιδιά.

Προσθήκη σχολίων για την παραγγελία
Προσθήκη Κωδικού Έκπτωσης

Προσθέστε συσκευασία δώρου

Αναζήτηση