Της έχουν δοθεί δεκάδες προσωνύμια. Έχουν χτιστεί εκατοντάδες ναοί, μεγάλοι και μικροί, για να δοξάζουν το όνομα της. Βρίσκεται στην κορωνίδα της ορθόδοξης πίστης. Είναι η Θεοτόκος, η μητέρα του Χριστού, η φιλεύσπλαχνη, η στοργική, η πονεμένη, η ευλογημένη, η Γιάτρισσα. Η Θεοτόκος συγκεντρώνει στη μορφή της όλες μας τις παρακλήσεις. Η Παναγία είναι για άνδρες, γυναίκες και παιδιά μια αγκαλιά όπου η ψυχή ξεκουράζεται και το πνεύμα αναζωογονείται.

Η Παναγία σε νεαρή ηλικία με τον Χριστό βρέφος στα αριστερά της, η εικόνα από τα Ιεροσόλυμα που έφτασε στο Λουτράκι, στα χέρια της ευσεβούς γυναίκας Μαρίας Σώκου από τη φίλη της Μαρία τη Μαία, έγινε γνωστή σε όλη την Ορθοδοξία ως Παναγία η Γιάτρισσα, για τη θαυματουργή της δύναμη να γιατρεύει αυτούς που ζητούσαν να πάρουν δύναμη από την παράκληση τους.

Η θεραπευτική της δύναμη άγγιζε τις ζωές δεκάδων που επώνυμα κατέθεσαν την εμπειρία τους από τη θαυματουργία της. Σήμερα, στις μέρες της πανδημίας του νέου κορονοϊού, η Παναγία η Γιάτρισσα στέκεται στο πλευρό μας, στις σκέψεις και στις παρακλήσεις μας. Είναι εκεί, στον ναό που χτίστηκε για να την φιλοξενήσει, στο Λουτράκι αλλά και παντού, όπου υπάρχει η ανάγκη της.

Στην Christianity Art έχουμε φιλοτεχνήσει την Παναγία τη Γιάτρισσα και σας την προσφέρουμε αμέσως μετά την παραγγελία. Δείτε την εδώ.