Η Παναγία πάντα γιατρεύει τον πόνο μας και τις πληγές μας – Christianity Art
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες από 59€
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
210 3210840

Η Παναγία πάντα γιατρεύει τον πόνο μας και τις πληγές μας


Της έχουν δοθεί δεκάδες προσωνύμια. Έχουν χτιστεί εκατοντάδες ναοί, μεγάλοι και μικροί, για να δοξάζουν το όνομα της. Βρίσκεται στην κορωνίδα της ορθόδοξης πίστης. Είναι η Θεοτόκος, η μητέρα του Χριστού, η φιλεύσπλαχνη, η στοργική, η πονεμένη, η ευλογημένη, η Γιάτρισσα. Η Θεοτόκος συγκεντρώνει στη μορφή της όλες μας τις παρακλήσεις. Η Παναγία είναι για άνδρες, γυναίκες και παιδιά μια αγκαλιά όπου η ψυχή ξεκουράζεται και το πνεύμα αναζωογονείται.

Η Παναγία σε νεαρή ηλικία με τον Χριστό βρέφος στα αριστερά της, η εικόνα από τα Ιεροσόλυμα που έφτασε στο Λουτράκι, στα χέρια της ευσεβούς γυναίκας Μαρίας Σώκου από τη φίλη της Μαρία τη Μαία, έγινε γνωστή σε όλη την Ορθοδοξία ως Παναγία η Γιάτρισσα, για τη θαυματουργή της δύναμη να γιατρεύει αυτούς που ζητούσαν να πάρουν δύναμη από την παράκληση τους.

Η θεραπευτική της δύναμη άγγιζε τις ζωές δεκάδων που επώνυμα κατέθεσαν την εμπειρία τους από τη θαυματουργία της. Σήμερα, στις μέρες της πανδημίας του νέου κορονοϊού, η Παναγία η Γιάτρισσα στέκεται στο πλευρό μας, στις σκέψεις και στις παρακλήσεις μας. Είναι εκεί, στον ναό που χτίστηκε για να την φιλοξενήσει, στο Λουτράκι αλλά και παντού, όπου υπάρχει η ανάγκη της.

Στην Christianity Art έχουμε φιλοτεχνήσει την Παναγία τη Γιάτρισσα και σας την προσφέρουμε αμέσως μετά την παραγγελία. Δείτε την εδώ.
Προσθήκη σχολίων για την παραγγελία
Προσθήκη Κωδικού Έκπτωσης

Προσθέστε συσκευασία δώρου

Αναζήτηση