Η θαυματουργή καλοσύνη του Όσιου Νικηφόρου του Λεπρού – Christianity Art
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες από 59€
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
210 3210840

Η θαυματουργή καλοσύνη του Όσιου Νικηφόρου του Λεπρού

 

Σε εποχές δύσκολες όπου οι αντοχές μας δοκιμάζονται και οι φόβοι μας κατακλύζουν, η πίστη στον Θεό μας χαλυβδώνει με υπομονή και σύνεση. Χιλιάδες πιστοί στρέφονται στους Αγίους της «καρδιάς» τους προσευχόμενοι για την απαλλαγή του κόσμου από αυτή την πανδημία που αφαιρεί τις ζωές χιλιάδων συνανθρώπων μας και απειλεί την υγεία όλων. Ανάμεσα στους Αγίους της ορθοδοξίας, ο Άγιος Νικηφόρος ο Λεπρός, αποτελεί για πολλούς ελπίδα και ανακούφιση.

Ο Άγιος Νικηφόρος από την Κρήτη που συμβίωσε με την ασθένεια της λέπρας διατηρώντας τον νου και την ψυχή του αμόλυντα από κάθε νόσο, φροντίζοντας με τα θαύματα του να χαρίζει υγεία στους ανθρώπους που έρχονταν κοντά του με πίστη πώς θα τους γιατρέψει. Θαύματα που έκανε όσο ήταν στη ζωή αλλά και μετά το τέλος της επίγειας ζωής του.

Εκατοντάδες τα επώνυμα περιστατικά που έχουν καταγραφεί και αναφέρουν ισάριθμες ιστορίες ανθρώπων που έγιναν καλά από ανίατες και σοβαρές ασθένειες έπειτα από παρακλήσεις των ίδιων ή των συγγενών τους. Σήμερα, μπροστά στην απειλητική εισβολή του νέου ιού COVID19, εκατοντάδες πιστοί στέλνουν ονόματα για τις Παρακλήσεις προς τον Άγιο Νικηφόρο τον Λεπρό, στον ναό που βρίσκεται υπό ανέγερση στην κοινότητα Περιστερώνας, στο δήμο Βόλβης, στη Θεσσαλονίκη.

Την ίδια ώρα ενώνουν όλοι τις προσευχές τους προς τον θαυματουργό Άγιο σε μία κοινή παράκληση, αυτή της απαλλαγής του κόσμου από τον νέο, απειλητικό αλλά όχι ανίκητο ιό.

Στο ηλεκτρονική κατάστημα Christianity Art μπορείτε να παραγγείλετε την εικόνα του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού πατώντας εδώ.
Προσθήκη σχολίων για την παραγγελία
Προσθήκη Κωδικού Έκπτωσης

Προσθέστε συσκευασία δώρου

Αναζήτηση